Професионално почистване с Rainbow система

Професионално почистване с Rainbow система

Rainbow се произвежда в гр. Кадилак, Мичиган, САЩ

Област Кадилак в щата Мичиган е родното място на цялостното производство, изследвания и център за развитие на Rexair, като едновременно с това служи и като главен център за дистрибуция.

Заводите в Кадилак използват най-съвременни технологии и се гордеят с лоялни и ентусиазирани служители. Това са най-важните фактори, на които държи Rexair и които са главната причина за високото качество на готовия продукт от началото до края на производството му.

За да бъде признат Rainbow, като най-висок стандарт за поддържане на чистотата в домовете, заводите в Кадилак работят усилено за патентоване и усъвършенстване на технологиите. Тези усилия са изцяло насочени към развитие, подобряване и модернизиране на единствената по рода си система за почистване Rainbow.

Чистофайник Груп ООД предлага професионално почистване с Rainbow система и гарантираме 100% удовлетворение след процедурата. Системата работи на базата на водни частици, които умекотяват праха и след това дишате продължително по-чист и свеж въздух в дома и офиса си. Препоръчваме сезонно почистване с Rainbow за перманентен ефект.